CNC-Teknologi fra Homag: tilnærmet uendelige muligheter

Postet 3 år siden

CNC bearbeidingssentere fra HOMAG tilbyr den mest moderne teknologien tilgjengelig for trebearbeidingsindustrien. Fleksibiliteten i løsningene er spesielt attraktive for små og mellomstore verksteder hvor fleksibilitet gir flere muligheter i en og samme maskin.  

A-Flex bord: fra “enten eller” til “både og” 

Tidligere måtte en velge om en ønsket fleksibiliteten av et manuelt konsollbord med vising til posisjonering av festeenhetene eller nytten av et bord med automatisk posisjonering av festeenhetene. Med det nye A-Flex bordet fra HOMAG kombineres begge alternativene.  Festeenheter og konsoller posisjoneres automatisk, samtidig som brukeren tillates å alternere mellom manuelt og automatisk oppsett med både vakuumsugere og tilpassede festeenheter.  

Festeenhetene plasseres hvor som helst på konsollen. Deretter finner en posisjoneringssenhet festeenheten og flytter denne til korrekt posisjon automatisk. Festeenheten løftes med trykkluft og “flyter” over konsollen, et robust og velprøvd design. Avblåsningsventiler på begge sider av sugekoppene sørger for en ren og fri ferdselsvei. 

På et bord med seks konsoller er det mulig å tilordne grupper av konsoller hvor en kan kjøre et separat program på en side med to konsoller samtidig som det går et automatisk program på den andre siden uten manuell inngripen.  

Ytterligere brukervennlighet kan oppnås ved bruk av LED system: Likevel om bordet posisjonerer festeenhetene til korrekt posisjon må fremdeles operatøren avklare hvilket festeutstyr som skal brukes hvor. Ved bruk av LED lys (tillegg) vil orientering og type festeenhet vises tydelig på bordet.  

A-Flex bordet kan leveres fra CENTATEQ-200 serien og oppover

Relaterte produkter
Det har aldri vært så enkelt og praktisk å jobbe på en CNC-maskin Alle viktige funksjoner er lett tilgjengelig direkte på maskinen. Maskinen har godt innsyn og med enkel tilgang samtidig som sikkerheten for...

Meny

Innstillinger