Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Nyhets kategorier
Søk i nyheter

Effektiviser din eksisterende produksjon med HOMAG digitale assistenter!

Postet 2 måneder siden

Effektiviser din eksisterende produksjon med HOMAG digitale assistenter.

Filmen viser hvordan en kan utnytte mulighetene som ligger i digitalisering til å effektivisere og strukturere sine arbeidsoperasjoner.

Appene kan brukes frittstående eller sammen, og skal bidra bedre flyt i produksjonen og organisering av informasjon.

Et eksempel er HOMAG kappassistentsettet, som bistår operatøren med kappoptimalisering. Programvaren kan brukes med alle typer justersager uavhengig av type, alder og produsent.

Kappassistentsettet (Cutting Production set) inneholder tre apper som er skybaserte og kan brukes på både vanlig pc og på tablet (iPad/Android)

Settet består av
-IntelliDivide Cutting (kappoptimalisering)
-productionAssist Cutting (assistent for manuell kapp)
-material Manager (materialhåndteringssystem)
-Etikettskriver
-HOMAG CUBE (kobler sammen printeren, apper og gir nettverkstilkobling)
-Oppstartassistent

Kapplisten hentes fra CAD system og importeres inn i intelliDivide som optimaliserer og foreslår et kappoppsett. Etter at ønsket oppsett er valg, sendes dette til productionAssist cutting som viser operatøren status over ferdig kappede deler og foreslår neste kapp. Etikettskriveren printer tilhørende merking til hvert arbeidsstykke som følger videre i neste steg i produksjonen.

Dette er en god måte å komme i gang med digitalisering på uten å måtte investere i nye maskiner fra start, så kan du gradvis utvide etterhvert. Ta kontakte med oss så kan vi se på hvilke muligheter du kan ha nytte av i din produksjon!

Meny

Innstillinger