Ny platesag til Otretek på Oppdal

Postet 9 måneder siden

Vi gratulerer Otretek på Oppdal med ny platesag fra HOMAG!

Sagen er den minste modellen i HOMAG sin platesagserie egnet for mellomstore produksjonsbedrifter og med mange hjelpemidler som bidrar til god utnyttelse av råvarene, høy presisjon og kapasitet gjennom brukervennlighet for operatøren.

Sagen hos Otretek er levert med egen funksjon for "grooving" som gir mulighet for nye produkter og bearbeiding av platene. 

Sagen kan også dra nytte av mer strømlineformet informasjonsflyt mellom design og produksjon ved at  produksjonsfilene hentes direkte opp på sagen. I denne prosessen ligger også kappoptimaliseringen som bidrar til økt utnyttelse av materialene. Videre er det påmontert etikettprinter for merking av ferdige emner.

Operatøren har god oversikt over emnene som skal kappes og blir guidet gjennom kappingen av hver plate på bakgrunn av oppsatt program og optimalisering.

Otretek AS spesialiserer seg på produksjon og levering av typer interiør. Deres produktutvalg omfatter komplette løsninger, skreddersydde interiørløsninger, akustiske løsninger, samt kjøkken, garderober og akustiske løsninger.

Last ned produktbrosjyre her

Relaterte produkter
SAWTEQ S-100 platesagen koster knapt mer enn en godt utstyrt justersag, samtidig som den gir en mye mer presis og effektiv kappeprosess. Dette oppnås gjennom utprøvde HOMAG-teknologier og en tydelig merkbar økning i...

Meny

Innstillinger