Cutting Production Set: Kappoptimalisering for eksisterende plate- og justersager.Last ned produktark

Beskrivelse

Cutting Production Set: Kappoptimalisering for eksisterende plate- og justersager.

Består av følgende komponenter:

materialManager app – her registreres dine materialer og tilgjengelige formater  

intelliDivide Cutting app – hit laster du opp kappliste for produktet som skal produseres og programvaren vil foreslå en optimalisering (for ex tid, best mulig matetrialutnyttelse, enklest håndtering o.l.)

productionAssist Cutting app – installeres på nettbrett ved sagen. Når optimalisering er valgt i intelliDivide hentes arbeidsoperasjonen opp her og guider operatøren gjennom kappingen samtidig som en kan velge å printe ut etiketter.

Etikettskriver

HOMAG Cube – monteres ved sagen og håndterer kommunikasjonen mellom etikettskriver og apper

Merk: Appenen er webbaserte og kan brukes på eksisterende kontor pc, ved sagen trenger du et nettbrett.

 

Produktfordeler:

-Kappoptimalisering og etikettutskrift for ALLE sager uavhengig av fabrikat.

-Programvaren  hjelper deg med å optimalisere kapplisten dine, med merkingen av delene og for å utføre selve arbeidsoperasjonen på sagen

-Kapplisten bearbeides og optimaliseres på kontoret før den sendes (digitalt) til arbeidsstasjonen på sagen hvor operatøren henter den opp.

-Programvaren viser kappoperasjonen stegvis, og om man ønsker kan det printes etikett med relevant informasjon til hver enkelt del, med påført informasjon for videre bearbeiding.

-Bedre oversikt og materialutnyttelse bidrar til mindre ukurans.
 
-Fra begynnelsen av produksjonsprosessen kan hvert arbeidsstykke påføres all relevant informasjon. Dette inkluderer for eksempel prosjektnavn/nummer, informasjon om komponenten og kantlist, eller opptil to QR -koder for CNC -programmene.

-Komplett oversikt: Du vet alltid hvilke deler som allerede er kappet, og mottar et forslag til neste del som skal bearbeides (guidet manuell kutting).

NYHET 2021 - Gjenbruk: overflødig materiale i eksisterende arbeidsoperasjon kan enkelt merkes med et klikk, og registreres for gjenbruk i nest optimalisering.

Arbeidsflyt:

1.Start optimaliseringen av jobben din i "intelliDivide Cutting". Deretter sender du de resulterende skjæremønstrene med et klikk til "ProductionAssist Cutting" -appen på nettbrettet ved sagen din.

2. Der velger du skjæremønsteret du trenger på det presise tidspunktet og starter sagingen prosess.

3. Når du kutter delene, gir "productionAssist Cutting" -appen en kontinuerlig, presis

oversikt over status for skjæremønsteret (selv for manuelle sager): Hvilke deler har allerede blitt kappet? Hvilken del foreslås neste? Deretter klikker du bare for å skrive ut etikettene for hver del på etikettskriveren som følger med settet.

Ta kontakt for mer informasjon. Vi bistår med installasjon og igangkjøring i din produksjon.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
2 andre produkter i samme kategori:
3D design og produksjon for møbler og interiør Stadig mer kundetilpassede forespørsel? Med HOMAG iX-programvaren får du fleksibiliteten til å levere lønnsomt design til kundene dine. En programvareløsning som støtter...

Meny

Innstillinger