Tigerstop innmater / programskyver

TigerStop programskyver leveres som en frittstående enhet som kan monteres på eksisterende sager. Skyveren kan leveres med arbeidslengde fra 2-9,2 meter. 

Ønsket lengde på emnet tastes inn manuelt eller lastes inn via kappliste via medfølgende programvare. Skyveren går til ønsket lengde og kapp utføres. Skyveren vil posisjonere seg med høy presisjon, og en unngår unøyaktigheter og behov for bearbeiding i etterkant. Du unngår også bruk av målebånd og manuelle stoppere, slik at nøyaktigheten øker samtidig som en bruker mindre tid på oppsett. Tigerstop kan brukes på trevirke så vel som plastmaterialer, aluminium og metaller. 
Last ned produktark

Beskrivelse

Maskinen er utstyrt med:

• Forhåndsinnstilt til høyre side, men kan enkel gjøres om til venstre side

TigerStop programskyver kan monteres på tilnærmet alle eksisterende kappsager og er en kostnadseffektiv inngang til digitalisering. Skyveren kan videre utvides med programvare for kappoptimalisering (TigerTouch)

Se video av TigerTouch programvare (tilvalg)

Produktdetaljer

Dataark

Arbeidslengde
8,5 m
Total lengde
9,1 m
Profil dimensjon
100 x 100 mm
Motor
0,45kW, 230v, -50Hz, 1 fas
Hastighet
Opp til 60m/min
Skyvekapasitet
Opp til 80 kg
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
LOOPTEQ O-200 er det perfekte tilskuddet for ensidige kantbåndmaskiner som viktig støtte for en effektiv retur av arbeidsstykket. Produksjonsprosessen vil være mer effektiv i  batch 1 eller en serieproduksjon. LOOPTEQ...
En robot sikrer produktkvalitet og forbedrer forholdene på arbeidsplassen. Høy repetisjonsnøyaktighet og tilgjengelighet bidrar til effektivitet og nøyaktighet i en moderne produksjon. 

Meny

Innstillinger