Effektiv kapp og precut

Postet 1 Måned siden

For materialkapp, enten til elementproduksjon, precut eller annen produksjon tilbyr vi mange løsninger for effektivisering. Fra programskyver/stopper med programmering direkte på sagen eller import fra pc i ulike filformat, til større automatiserte anlegg med bearbeiding av alle seks sider.

I tilfeller hvor en kapper store volum i faste lengder kan det være hensiktsmessig med en stopper hvor en skyver emnet manuelt i posisjon og sparer tiden det tar for pusheren å skyve frem emnet. Om en kapper serier med ulike lengder vil det være mer hensiktsmessig med en pusher/programskyver hvor en har tastet inn eller importert hele kapplister fra et filunderlag.  På både pusher og stopper kan også ønsket lengde tastes inn manuelt. En leveranse kan bestå av kun pusher/stopper med programvare for montering på eksisterende sag, eller som en komplett pakke med sag og inn/utmatingsbord. Fordelen med en programskyver eller stopper er økt presisjon og mindre bruk av papirlister i produksjonen, en kan også koble til etikettskriver for å merke ferdige emner med informasjon der det er ønskelig. 

Nedenfor følger noen eksempler på programmerbare innskyvere & kappanlegg. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon, og pristilbud tilpasset din produksjon. Merk at pusher/stoppersystemer kan brukes til kapp av metaller på egnet sag. 

 

Kontaktinformasjon & skjema her

Eksempel 1:

OMGA stopper med mulighet for import av kappliste. Kan monteres på eksisterende sag eller som her vist med manuell gjærdsag. For større emner kan stopperen monteres på radialarmsag.

Eksempel 2:

Tigerstop programskyver/pusher. Kan leveres med programvare for import av kapplister & optimalisering. Monteres på eksisterende sag eller som en komplett pakke med sag for både rett og vinkelkapp. Kan oppgraderes videre med innmating.

Eksempel 3:

WEINMANN BEAMTEQ serie. Komplett sag og fresesenter med automatisert bearbeiding av alle sider (6 sidig). Stor kapasitet og høy presisjon. Kan leveres med automatisert innmating fra materiallager. Tosifret antall leverte sager i Norge.

Relaterte produkter
TigerSaw Miter XL er en større utgave av Miter med mulighet for rett og vinkelkapp av alumimium, kobber, glassfiber, plastmaterialer og ikke minst trevirke. Sagen kapper med en nøyaktighet på +/-1°, har et sagblad på...

Meny

Innstillinger