Utnytt materialene bedre!

Postet 3 Uker siden

HOMAG Material Manager er en enkel webbasert app (som kan brukes både på nettbrett og pc) hvor du registrerer materialene som brukes i produksjonen med nøkkelinformasjon som
dimensjon, kvalitet, overflate og annen relevant info for plater og kantlister.

Når materialene som brukes er lagt inn, har du bedre oversikt over tilgjengelig materialer på lager, men også mulighet for å utnytte dette videre i produksjonen på en plate- og/eller en justersag.

Med utgangspunkt i materialene og råformatene du har lagt inn, kan du også utnytte dette i produksjonen. Med HOMAG Intelli Divide (som kan brukes både på nettbrett og pc) får du en kappoptimaliseringsprogramvare som kan brukes på hvilken som helst plate- eller kappsag (alle merker). Du laster opp din egen kappliste for produktet som skal produseres til Intelli Divide.

Intelli Divide henter materialer fra Material Manager (hvor du har lagt inn materialene som brukes i produksjonen) og presenterer en optimalsert plan for kapp. Dette hentes opp på et nettbrett som du monterer ved sagen. Du kan også velge å ha en etikettskriver som fortløpende printer etiketter med relevant informasjon om prosjekt, produkt, komponent og for eksempel hvilken type kantlist som skal påføres ved neste arbeidsstasjon.

>

Meny

Innstillinger