Cutting Production Set: Kappoptimalisering for eksisterende plate- og justersager.
Last ned produktark

Beskrivelse

Pris EUR 2.750,- (inkl 1. år abonnement på programvare)

Cutting Production Set: Kappoptimalisering for eksisterende plate- og justersager.

Består av følgende komponenter:

materialManager app – her registreres dine materialer og tilgjengelige formater  

intelliDivide Cutting app – hit laster du opp kappliste for produktet som skal produseres og programvaren vil foreslå en optimalisering (for ex tid, best mulig matetrialutnyttelse, enklest håndtering o.l.)

productionAssist Cutting app – installeres på nettbrett ved sagen. Når optimalisering er valgt i intelliDivide hentes arbeidsoperasjonen opp her og guider operatøren gjennom kappingen samtidig som en kan velge å printe ut etiketter.

Etikettskriver

HOMAG Cube – monteres ved sagen og håndterer kommunikasjonen mellom etikettskriver og apper

Merk: Appenen er webbaserte og kan brukes på eksisterende kontor pc, ved sagen trenger du et nettbrett.

 

Produktfordeler:

-Kappoptimalisering og etikettutskrift for ALLE sager uavhengig av fabrikat.

-Programvaren  hjelper deg med å optimalisere kapplisten dine, med merkingen av delene og for å utføre selve arbeidsoperasjonen på sagen

-Kapplisten bearbeides og optimaliseres på kontoret før den sendes (digitalt) til arbeidsstasjonen på sagen hvor operatøren henter den opp.

-Programvaren viser kappoperasjonen stegvis, og om man ønsker kan det printes etikett med relevant informasjon til hver enkelt del, med påført informasjon for videre bearbeiding.

-Bedre oversikt og materialutnyttelse bidrar til mindre ukurans.
 
-Fra begynnelsen av produksjonsprosessen kan hvert arbeidsstykke påføres all relevant informasjon. Dette inkluderer for eksempel prosjektnavn/nummer, informasjon om komponenten og kantlist, eller opptil to QR -koder for CNC -programmene.

-Komplett oversikt: Du vet alltid hvilke deler som allerede er kappet, og mottar et forslag til neste del som skal bearbeides (guidet manuell kutting).

NYHET 2021 - Gjenbruk: overflødig materiale i eksisterende arbeidsoperasjon kan enkelt merkes med et klikk, og registreres for gjenbruk i neste optimalisering.

Arbeidsflyt:

1.Start optimaliseringen av jobben din i "intelliDivide Cutting". Deretter sender du de resulterende skjæremønstrene med et klikk til "ProductionAssist Cutting" -appen på nettbrettet ved sagen din.

2. Der velger du skjæremønsteret du trenger på det presise tidspunktet og starter sagingen prosess.

3. Når du kutter delene, gir "productionAssist Cutting" -appen en kontinuerlig, presis

oversikt over status for skjæremønsteret (selv for manuelle sager): Hvilke deler har allerede blitt kappet? Hvilken del foreslås neste? Deretter klikker du bare for å skrive ut etikettene for hver del på etikettskriveren som følger med settet.

Ta kontakt for mer informasjon. Vi bistår med installasjon og igangkjøring i din produksjon.

Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
Håndteringssystemet FEEDTEQ  er designet for å ivareta og forbedre HM,  optimalisere logistikken i produksjonshallen, øke maskinens driftstid og sikre at maskinførerens arbeidsplass er ergonomisk designet og trygg....
Effektiv innstegsmodell for små og mellomstore bedrifter som leverer høy presisjon og kvalitet på sluttproduktet.  Høydepunkter Fleksibel takket være variabel mate- og spindelhastighet som gir svært kort...
Bor og fres ZAY7025FG Maskinen er utstyrt med: Robust og presis maskin i støpejern Justerbart koordinatbord i x og y Tiltiltbart bor og frese hode +/- 90° Mikrojustering på bor/frese dybde Stillbart hode opp...
Kalibrering, finérsliping og mellomslip ved lakkering  Høy ytelse og allsidighet tilbys av denne maskinen for behandling av kjøkken-, kontor- og massivtre. Velg mellom tre slipeenheter og finn riktig konfigurasjon...

Meny

Innstillinger