HOMAG kappoptimaliseringssett for manuelle sager

Postet 2 år siden

For manuelle sager har HOMAG utviklet et sett  apper og programmer som er webbaserte, og skal bidra til å redusere materialsvinn, og bedre informasjonsflyten i produksjonen. 

Settet består av tre apper:
intelliDivide Cutting (setter opp et optimalisert forslag til kappmønster basert på importert kappliste - appen vil foreslå flere forskjellige mønster basert på parametre som kortest mulig tid, minst mulig svinn, eller en balansert løsning)
productionAssist Cutting (tilgjengelig for operatøren på sagen og presenterer det valgte kappmønster fra intelliDivide, etikett kan printes med et klikk og inneholder med informasjon om arbeidstykket og nedstrømsoperasjoner som ex en cnc eller kantlister)
materialManager (oversikt over verkstedets materialer som brukes i produksjonen. Materialdimensjoner og egenskaper legges inn via webgrensesnitt på pc)

I tillegg medfølger
HOMAG Cube
Etikettskriver

I tillegg trenger du en tablet (android eller apple)

Skjæreassistenten er et plug-and-play-system som du selv kan installere og tilpasse dine egne behov. Hjertet i systemet er HOMAG CUBE som sammenkobler komponentene og sikrer perfekt kommunikasjon mellom etikettskriveren, appene og brukeren. Programvaren kan brukes veldig fleksibelt med alle manuelle sager, uavhengig av type, alder eller produsent.

Produktblad fra HOMAG

Meny

Innstillinger